Hoppa till sidans innehåll

Fin start av OT-laget

2017-12-02 08:37
Men Tyresö dominerade i Jönköping.
  • Uppdaterad: 2017-12-02 08:37

Oldtimerserien inleddes förra helgen på lyckosamt vis för klubbens lag. Man stod för en stabil insats trots en inledande förlust. Det skulle dock bli lagets enda nollpoängare. Inte oväntat kom den när Tyresö stod på andra sidan plåten. Laget är visserligen nytt i dessa sammanhang och trots att man inte hade sin allra vassaste uppställning är det ingen som är överraskad över att man toppar nu när halva serien avverkats.

 

Tillbaka till EBGK så blev det efter den inledande förlusten fyra vinster och två oavgjorda. Det gör att gapet upp till seriesegern är tre poäng medan Sundbyberg och MGK 49 är blott två poäng bakom. EBGK parkerar alltså på en stark andraplats. Tongivande i laget var som många gånger förut Anders Görlin. Fint spel även av trion Anders Hedlund, Reinhold Nietsch och Rolf Strandberg. Mer blandat av Kari Laakso och Ingela Wigö. 

 

Denna omgång spelades i Jönköping vilket var en ny bekantskap för serien. Det var en anläggning som bjöd på väldigt stora skillnader i resultat för spelarna. Den andra och avslutande omgången spelas i januari. Då väntar hemmabanorna i MunktellArenan när topplaceringen ska försvaras.

 

Resultat A-gruppen 

Skribent: Christian Eriksson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

   

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Box 4022
63004 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-14 41 98, 073 - 734 98 55
E-post: This is a mailto link

Se all info