Hoppa till sidans innehåll

Elände och stentufft i Vilsta

06 MAJ 2019 06:32
Gott resultat dock efter gedigna arbetsinsatser.
  • Skapad: 06 MAJ 2019 06:32

Säsongstarten i Vilsta kom detta år med ett lovande april där många arbetsuppgifter stökades undan. Lagom till öppningen första maj så ville det sig dock inte bättre än att elförsörjningen inte fungerade. Det visade sig att kabeln mellan boden vid backarna och klubbstugan behövde bytas ut. Grävningen på cirka 80 meter, inkopplingen av den nya kabeln och så då, att skotta igen kabelhålet på nytt har genomförts under helgen. För att inte tala om att plocka bort stenarna som inte fick lov att fortsätta bo nära den nya elkabeln. Därtill passade man på att göra platån vid rännan större och att räta upp entrégrinden. Vid den andra grinden, den vid snickarboden, så hyvlades platån av för att lättare kunna öppna grinden ut mot allmäningen. En hel del fix återstår men gänget som har kämpat i Vilsta i helgen har verkligen gjort en gedigen insats där man nog främst kommer att minnas alla dessa stenar.

- Jag känner stolthet över insatsen, verkligen bra jobbat, säger ordförande Stefan Wigö som befinner sig på arbetsresa i Skåne. 

Eskilstuna BGK vill tack alla som har hjälpt till; vår inhyrda elektriker Sune, Tommy Blixt från grannföreningen BGK Spiik samt Jan Adolfsson, Arne Edstein, Christian Eriksson, Kari Laakso, Reinhold Nietsch, Rolf Strandberg och Patric Vestin som alla slitit med allt från kabeldragning till plattläggning. 

 

Skribent: Christian Eriksson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Box 4022
63004 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: This is a mailto link

Se all info