Hoppa till sidans innehåll

Fyra poäng i seriepremiären

14 MAJ 2019 05:39
Kylslaget på MOS-banorna i Sundsvall
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2019 05:39

Vid det första av tre sammandrag för seriespelslaget så blev det fyra av fjorton poäng. Spelplatsen var Sundsvall och underlaget var för första gången någonsin i Svenska Serien MOS. 

- Det var svårt, och gällde att ha riktigt bra avvägning. Vi hade en och en halv dags träning, och det var för lite, summerar coach Rolf Strandberg. 

Två segrar blev det likväl, och båda kom mot sörmländskt motstånd då Södertälje besegrades på på lördagskvällen och MGK 49 Nyköping på söndagsmorgonen. Laget kan också glädja sig åt att man var bästa lag på bana två. Bästa snitt hade Anders Görlin som efter mycket jämnt spel landade på 32,1. Bästa enkelvarv och därmed innehavare av klubbrekordet på MOS stod Anders Hedlund för med en 28-runda. I banstatistiken man vi även se att Anders Görlin var omgångens bästa spelare på bana fyra och att Rolf Strandberg var detsamma på bana 13.

I en ganska jämn tabell så ligger Eskilstuna på sjätte plats vilket är precis den placering som skulle behövas för att säkra nytt kontrakt. Nästa sammandrag spelas på Örebros filt om någon månad. 

Skribent: Christian Eriksson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Box 4022
63004 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: This is a mailto link

Se all info