Hoppa till sidans innehåll

God första dag vid OT-SM

10 JUL 2019 22:23
Hård konkurrens men Pirkko och Ingela slår sig fram.
  • Skapad: 10 JUL 2019 22:23

Den första kvaldagen av tre vid OT-SM i Olofström bjöd varken på några höga toppar eller stora dalar för Eskilstunas del. Tvärtom spelade den stora majoriteten av spelarna ungefär som förväntat. Med ett undantag i form av Ingela Wigö i oldgirlsklassen som hade chansen på ledning in på den sista banan. En hög siffra där och nu ligger Ingela istället trea i ett riktigt getingbo.

Allra bäst placeringsmässigt ligger Pirkko Maaninka i veterandamer som ligger tvåa. Och hon hade precis som Ingela chansen på ledning till sista banan men där blev det en hög siffra. Dock är marginalen upp till ledning blott ett slag. Noterbart  här är också att toppstriden har större marginaler mellan spelarna. 

Anders Hedlund och Stefan Wigö gjorde det riktigt stabilt i oldboys och ligger i nuläget med bland de 24 bästa som får spela lördagens final. Detsamma gäller i veteranherrar för Kari Laakso och Rolf Strandberg medan Bror Wallén hade en tyngre förstadag. 

3-mannalagen återfinns utanför toppstriden men har i nuläget en hård strid sinsemellan då endast ett slag skiljer dem åt. 

Skribent: Christian Eriksson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Christian Eriksson, Tegelbruksgatan 26B
63228 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: This is a mailto link

Se all info