Hoppa till sidans innehåll

Stefan och Reinhold på pallen

16 DEC 2018 20:32
Stefan och Pirkko mot final. Ingela största sänkaren.
  • Skapad: 16 DEC 2018 20:32

Återigen var det drygt 90 startande på en Top-12 tävling! Rekordet på antalet startande slogs på nytt, och även om antalet anmälda ett tag var uppe i tresiffrigt så blev det inte så heller denna gång efter några strykningar. 

För EBGK:s del hade vi tolv startande av vilka fem spelade i B-klassen och sju i C-klassen. Dock ingen i A-klassen denna gång då Anders Görlin inte kunde spela på grund av sjukdom. 

De mest framskjutna placeringarna kom i B-klassen där Stefan Wigö slutade tvåa och Reinhold Nietsch trea. Därmed har Stefan slutat etta och tvåa och är klar för finalen. Glädjande att Reinhold fick till en så bra tävling, trots att det var tungt på bana ett för hans del. Apropå tungt på bana ett så inledde Rolf Strandberg tävlingen med en fyra där, men lyckades ändå komma in på 23. En fin tävling totalt sett av Rolf som slutade tolva. 

Bästa EBGK-spelare i C-klassen blev Pirkko Maaninka på delad femteplats. Grönt snitt efter tre raka 23-rundor på slutet lovar gott. Då Pirkko kom sexa i första kvaltävlingen torde även hon kunna rikta in sig på finalspel. 

Av de EBGK-spelare som lirat båda kvaltävlingarna så sänkte sig de flesta resultatmässigt denna andra. Träning verkar alltså ge resultat! Störst egen sänkning stod Ingela Wigö för med 19 slags förbättring. Tvåsiffrigt även för Reinhold, Bror, Eva och Lennart. 

Resultat Top-12 Kval 2

Skribent: Christian Eriksson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Box 4022
63004 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: This is a mailto link

Se all info