Hoppa till sidans innehåll

Tre Topp-5 på första Topp-10

2017-11-19 19:53
Janne Jonsson föll i sudden om segern.
  • Uppdaterad: 2017-11-19 19:53

Säsongsinledningen på Topp-10 blev mycket bra för flera av EBGK-spelare. Även om det inte blev någon klasseger vilket vi har blivit lite bortskämda med de senaste åren, så var det flera riktigt goda prestationer. 

I D-klassen visade Jan Jonsson vad han kan. Lugnt och metodiskt malde han på, trots en lite sämre start på det andra varvet. Då gick han i ledarposition efter att ha inlett med 38. När han så kom till den sista banan så skulle en spik betyda seger. Nu blev det en tvåa vilket betydde sudden, vilken han dock förlorade. Men Janne som i vanliga fall brukar synas i domarutstyrsel visade verkligen att han är sugen på spela final i april. 

 

I C-klassen ställdes de högsta förväntningarna på Anders Hedlund. Både utav andra och av honom själv. Det blev en stabil insats men där den sista glansen saknades. Två rundor på 39 betydde sudden om tredje pris. Utgången blev densamma som för Jan Jonsson, förlust. Åse Tellia spurtade mycket starkt på slutrundan vilket tog henne upp till elfte plats i en klass med 44 startande.

 

Två spelare från klubben slutade i topp-5 i B-klassen. Placering fyra för Rolf Strandberg och placeringen efter för Reinhold Nietsch. Det är en god start i jakten på finalplatser. 

 

A-klassen och Anders Görlin och en bra prestation. Det är en säker kombination som upprepats många gånger, en vi ledsnar inte på att göra det många gånger till. Idag blev det för en gångs skulle en lite större diff för "Julle" men vad gör det? 64 slag betydde trejde plats i A-klassen. 

Skribent: Christian Eriksson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

   

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Box 4022
63004 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-14 41 98, 073 - 734 98 55
E-post: This is a mailto link

Se all info