Medlemsansökan

Här kan du direkt fylla i en medlemsansökan till Eskilstuna Bangolfklubb. Du kan välja mellan att fylla i formuläret nedan, eller att skriva ut en medlemansökan och lämna in. När medlemsansökan och betalning har inkommit så erhåller du ditt medlemskort. Medlemskortet läggs sommartid ut i kiosken i Vilsta. Vintertid skickas det till angiven adress.

För att få fritt spel i MunktellArenan så ska ditt medlemskort vara försett med Munktellstämpel. Mer frågor och upplysningar via This is a mailto link eller Christian 073 - 734 98 55.

Medlemsavgifter 2019 (fastställda av Höstmötet 2018)

Grundavgift                  400:-  (endast fritt spel i Vilsta)

Ungdom t.o.m 20 år     150:-   (fritt spel i Vilsta)

Icke spelande medlem  150:-    (ger ej spel i Vilsta)

Tilläggsavgift licens     400:-   (ger fritt spel i Vilsta och Munktell plus tidningen Bangolf hem i brevlådan)

Utöver dessa kategorier finns även Familj. Kontakta This is a mailto link för information om dessa.

Från och med 2019 ställs krav på arbetsinsats för lägre medlemsavgift. För dig som är medlem för första gången gäller dock de lägre medlemsavgifterna.

Medlemsavgiften betalar du antingen direkt i kiosken i Vilsta eller genom att betala in till bankgiro 861 5023.

Önskad typ av medlemskap. Medlemsavgiften sätts in på bankgiro 861-5023

Tack för att du ansöker om medlemskap i Eskilstuna Bangolfklubb. Vi besvarar din ansökan inom en vecka.

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf