Hoppa till sidans innehåll

Minnesord Jan Jonsson

16 MAJ 2022 19:45
En strävsam spelare och klubbkamrat har lämnat oss.
  • Skapad: 16 MAJ 2022 19:45

Denna majmåndag har svenska flaggan halats på halv stång i Vilsta. Eskilstuna Bangolfklubb har sorg då Jan "Janne" Jonsson somnat in efter en kortare tids sjukdom. Janne kom in i sporten via sitt barnbarn Alexander. Det blev kanske aldrig några större spelarframgångar men det var ingenting som Janne gnällde över. Istället fortsatte han att träna och försöka med sitt lite annorlunda grepp om klubban.

Janne arbetade många gånger för klubben, inte minst under de senaste årens renoveringar i Vilsta där Janne ansvarat för rör och kopplingar. Sekretariatspass i MunktellArenan, framförallt under EB-Maran har vi också fått god hjälp med av Janne. Därtill har Janne varit aktiv som domare med några uppdrag varje säsong.

Vi minns Janne som en kamrat som det var lätt att ha med att göra. Saklig och tydlig med sina gränser, men alltid konstruktiv och mån om att det skulle gå klubben såväl som personerna han mötte väl. Hos Janne fanns en värme och en nyfikenhet mot dem han mötte. Vi i Eskilstuna Bangolfklubb är tacksamma över att ha fått lära känna Janne och att han ville vara en del av vår förening.

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

   

 

webbgif RFSISU.gif

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Christian Eriksson, Tegelbruksgatan 26B 1101
63228 Eskilstuna

Besöksadress:
Vilstavägen 3
63228 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: info@eskilstunabango...

Se all info