Hoppa till sidans innehåll

USM - en positiv upplevelse

01 AUG 2021 22:22
Emanuel Lippert kom hem med silverbuckla.
  • Skapad: 01 AUG 2021 22:22

För första gången på ett gäng år så hade EBGK startande vid USM. Det var Emanuel Lippert som vid årets USM spelade filttävlingen, och det i Pojkar C. Som C-ungdom spelades alla banor förutom bana ett på lätta hinder. 

Emanuel med föräldrar Herbert och Teija och ungdomsledare Christian åkte upp till Uppsala på torsdagen. Det blev alltså två dagars tränande. Förutom att spela på filtbanorna så hann Emanuel också att prova på MOS-banorna inomhus. De banorna verkade han gilla mycket! 

Så kom lördagen och det var dags för tävling. Emanuel fick en god start och spikade på första varvet både vinkeln och doseringen. Det blev fortsättningsvis en hel del spikar, men även ett par siffror på bland annat ränna och lådbana. Fjärde plats efter första varvet, men framförallt en Emanuel som tog det lugnt och verkade trivas ute på banan. När det var dags för andra varvet så rullade det på ganska bra, medan avslutningen var riktigt vass! 34 slag innebar att Emanuel klättrade till en andraplats. Därmed fick Emanuel kliva upp på pallen och hämta en silvermedalj! Hur man firar det? Naturligtvis med att spela lite mera inomhus, tillsammans med de andra i Pojkar C spelade Emanuel banorna om och om och om igen. 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

   

 

webbgif RFSISU.gif

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Christian Eriksson, Tegelbruksgatan 26B 1101
63228 Eskilstuna

Besöksadress:
Vilstavägen 3
63228 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: info@eskilstunabango...

Se all info