Hoppa till sidans innehåll

Mixed och deltävling i MSV Cup i VIlsta.

26 MAJ 2022 08:26
Tävlingsdebut för Mia Eriksson.
  • Skapad: 26 MAJ 2022 08:26

Eskilstuna BGK står denna helg som värd för den fjärde deltävlingen av MSV Cup. 59 anmälda till helgens tävling över tre varv vilka har fördelats precis som traditionen bjuder på fyra klasser.

Redan imorgon fredags ska det dock tävlas då en sällsynt mixed liras. 19 par till start jämfört med 13 kvinnor i individuella tävlingen. Mixed är en härlig utmaning där spelarna slår varannat slag. Bland mixedparen märks vår Mia Eriksson som på detta vis begår tävlingsdebut. Från EBGK startar även Patrik Vikström i par med Mosås Maria Gyllander, Tommy Blixt i par med Spiiks Lena Brown och så det enda "rena" Eskilstunaparet Kari Laakso och Pirkko Maaninka. Hårt motstånd finns, kanske inte minst från Örebro där superrutinerade och framgångsrika Marie-Louise Tunmats och Lennart Jansson även fått med sig Robert Gustavsson och Jessica Rosén, vilket på förhand ser ut som en intressant start. 

I den individuella tävlingen är de fyra klasserna för en gångs skull ganska jämnstora. D-klassen är minst med 11 startande medan C har flest med 19. Från EBGK kommer 12 spelare till start. Kanske kan tävlingen bli en lite indikation på vilka spelare som redan nu trivs bra på banorna inför sommarens OT-SM? Här finns namn som Magnus Mårtensson, Örebro och Tyresöduon Mikael Karlsson och Stefan Viberg. Från hemmahåll hoppas vi på toppresultat från exempelvis Anders Hedlund och Bror Wallén. 

Resultatlänkar på startsidan. 

 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

   

 

webbgif RFSISU.gif

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Christian Eriksson, Tegelbruksgatan 26B 1101
63228 Eskilstuna

Besöksadress:
Vilstavägen 3
63228 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: info@eskilstunabango...

Se all info