Hoppa till sidans innehåll

Roffe röddrömmer i bergochdalbanan

07 OKT 2020 22:36
Jagar finalplats i helgen tillsammans med tre klubbkompisar.
  • Uppdaterad: 07 OKT 2020 22:36

Munktellsäsongen 2020-2021 inleds till helgen med B-klassens kvaltävling på filten. För i år är det ju så att varje klass får en kvalhelg över fem varv. Först ut är alltså Rolf Strandberg, Reinhold Nietsch, Kari Laakso & Pirkko Maaninka i B-klassen. Hela 16 föreningar är representerade i tävlingen men endast 21 deltagare totalt. Det är ju å andra sidan svårt att veta vad man ska förvänta sig under en säsong märkt av en pandemi. 

Vi kollade med Rolf Strandber hur formen och förhoppningarna är inför helgen

- Formen är inte så bra, det går väldigt upp och ned. De två senaste tisdagstävlingarna har gett ett högt varv och ett lågt. Nu senast till exempel så hade jag 51-35. Jag har varit så väldigt ojämn. Många knyckslag. Jag har ändå försökt att åka ned tidigare på tisdagarna för att träna lite extra plus att jag har varit med på Alexanders söndagsträningar. 

Är det något särskilt som inte har fungerat? 

- Banorna som trilskas mest är rännan och fiskben där jag får till det på träningen men det låser sig totalt på tävling. 

Så vad är målet för helgen? 

- Jag är väldigt nöjd om jag landar på rött snitt. 

Blir det någon mera träning? 

- Tja... det är ju EB-tävling på torsdag, blir kanske att jag åker ned lite tidigare då för att träna lite filt. 

Du är ju inte bara spelare utan även sedan många år med i styrelsen. I våras tog du över som klubbens kassör. Hur går det arbetet? 

- Första året som kassör går utmärkt. Just nu ser det ut som att vi kommer att göra ett väldigt bra resultat vilket gjort att vi har kunnat sätta igång med vissa ombyggnationer på kioskdelen i Vilsta. Men den delen gör mig lite orolig. Det är många delar som ska fungera med rivning, byggnation av nya väggar, spackling, målning, elektriker. Men vi får hoppas på det bästa. 

Vi hoppas på det bästa för Roffe och övriga EBGK-are i helgen! Tävlingen börjar lördag 13.00 och söndag 09.00. Det är inte tillåtet att som publik följa tävlingen på plats. Däremot kommer resultatlänk med liveresultat att finnas på www.ebgs.net 

Skribent: Christian Eriksson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Christian Eriksson, Tegelbruksgatan 26B 1101
63228 Eskilstuna

Besöksadress:
Vilstavägen 3
63228 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: info@eskilstunabango...

Se all info

Trädgårdsexperten021-149330 Västerås

 

 

Byggsmart

 

 

 Sigillet

 

 Mekonomen