Hoppa till sidans innehåll

Ungdom lirade i Örebro

26 JUN 2022 10:57
Varm dag på MOS-banornai vid Svampen.
  • Skapad: 26 JUN 2022 10:57

Precis som förra sommaren har Ungdom genomfört en resa till Örebro för att prova på att spela MOS. På torsdagsmorgonen samlades så tio ungomar, tre ledare och många medföljande föräldrar för vidare färd till Alkärret. Först spelades ett ganska snabbt spela igenom banorna varv där Alexander och Bosse delade med sig av sina tips på hur banorna bäst spelas. Därefter var det lunchdags och fem minuter senare började det knappas på skärmar för hamburgerbeställningar.

Tillbaka i hettan på banan så blev det en bästbollsvariant i par. Det gällde att klara banan på två slag men båda i paret fick spela ett förstaslag. Det blev en hård kamp där flera av paren var jämsides mot slutet. Till sist lyckades vinnarparet klara av 13 av banorna på detta sätt. Därefter dagens femte vattenpaus innan det blev lite fritt spel.

Sista spelpunkten på programmet blev bästboll men nu par med en ungdom och en förälder. Klara segrare här blev Hilda och Nicklas på 34 slag. Teija och Måne i mål som goda tvåor. Så avslutades dagen med glass från kiosken och en enkel prisutdelning innan billarna rullade hemåt igen. Dagen genomfördes med stöd av Svenska Bangolfförbundets medel för lägerverksamhet. 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

   

 

webbgif RFSISU.gif

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Christian Eriksson, Tegelbruksgatan 26B 1101
63228 Eskilstuna

Besöksadress:
Vilstavägen 3
63228 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: info@eskilstunabango...

Se all info