Hoppa till sidans innehåll

Vad händer på söndag på Höstmötet?

20 OKT 2021 16:16
11.00 är starttiden på våning 2 i MunktellArenan
  • Skapad: 20 OKT 2021 16:16

På söndag är det dags för Eskilstuna Bangolfklubbs medlemsmöte som traditionsenligt går av stapeln någon gång mellan det att löven har bytt färg och de allra flesta har dalat till marken. 11.00 börjar mötet som hålls i Utbildningslokalerna MunktellArenan. Dessa hittar du på våning två, uppgång i trapphuset vid hissen / bågskyttet. 

Höstmötet fattar ett formellt beslut och det är medlemsprisernas storlek för 2022. Styrelsen föreslår Höstmötet att besluta om oförändrade medlemsavgifter vilket har meddelats i utskick via e-post. 

Men det är ju inte bara beslut på ett möte! Diskussionerna, tankarna och erfarenheterna står förhoppningsvis i centrum. Styrelsen informerar om det ekonomiska läget, om klubbens antidopingplan, planerade banförändringar och lite annat smått och gott. Naturligtvis har medlemmar möjlighet att ställa frågor och väcka tankar. Vi ska inte heller glömma bort den viktiga valberedningen som nu så smått påbörjar sitt arbete inför årsmötet i februari. Valberedningen  säger mera på söndagens möte. 

Förtäring i form av smörgåstårta bjussas det på. Och så ska vi dela ut priser till kämparna som stred i Alla-Mot-Alla i Vilsta. Passa nu på att anmäla dig till vinterns upplaga i Munktell! 

Styrelsen hoppas på god uppslutning på söndag! Passa gärna på att spela lite tillsammans före mötet! 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

   

 

webbgif RFSISU.gif

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Christian Eriksson, Tegelbruksgatan 26B 1101
63228 Eskilstuna

Besöksadress:
Vilstavägen 3
63228 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: info@eskilstunabango...

Se all info