Hoppa till sidans innehåll

Ungdom


Ungdomsträningar Onsdagar

Varje onsdag 18.00-19.30 är det ungdomsträningar. Från och med maj i Vilsta. På plats finns erfarna ledare. Du kan prova på att spela utan kostnad. Undomsträningarna ingår i Bolljakten! 

OBS! Två veckor blir det istället på måndagar. Inga träningar 29 juni och 27 juli, utan istället på måndagarna - 27 juni och 25 juli. Onsdagen 13 juli är det helt inställt utan någon reservdag. 

Bolljakten 2022

När du har varit med på åtta ledarledda aktiviteter så erhåller du en boll. Därefter för att få nästa boll krävs tio aktivteter. Den tredje och sista bollen erhåller du efter tolv aktiviteter. För dig som har varit med tidigare och gör comeback gäller första bollen efter tre ledarledda aktiviteter. 

Utöver Bolljakten får alla ungdomar som deltar på tre aktiviteter en t-shirt och vattenflaska. 

MOS i Örebro

I början av sommarlovet planerar vi för utflykt till Örebro för att spela underlaget MOS (Äventyrsbanor). Perfekt dag även för föräldrar att följa med. I Örebro ligger banorna precis vid vattentornet Svampen. Denna aktivitet kräver föranmälan. 

USM i Hofors

Vi har ett gäng som ska åka till USM i Hofors, men har plats för flera! Vi har ett bokat boende där det i nuläget finns platser kvar, såväl för ungdomar som föräldrar. Föreningen betalar för deltagande ungdomar. Vi åker på morgonen tisdag 26 juli och kommer åter lördag kväll samma vecka. Det är två tävlingsdagar, på fredagen och lördagen. Dagarna dessförinnan tränar vi på banorna. Det finns möjlighet att följa med även utan förälder om ungdomen bedöms klara av det. 

Träningslördag i Strängnäs

Lördag 9 juli åker vi till Strängnäs och tränar. Samling 9.00 i Vilsta. Vi är i Strägnäs fram till cirka 12.00. FÖRANMÄLAN om du önskar plats i någon av ledarbilarna. Vi betalar inte reseersättning, däremot betalar vi spelavgiften för alla medföljande ungdomar och vuxna. 

DM i Strängnäs 13:e augusti

Individuell tävling på lördagen 13:e augusti. Vi ska försöka att ordna någon form av organiserad träning inför.  

Höstlövet Munktell Arenan Eskilstuna 2-5 november

Boka redan nu in dessa datum om du vill vara med på årets stora ungdomsläger med deltagare från hela Sverige! Vi har ju turen att det går på hemmaplan! Inbjudan och anmälan brukar ske i september och då är det först till kvarn som gäller. Lägret startar efter lunch på torsdagen och avslutas på söndag runt lunch. EBGK betalar en del av anmälningsavgiften. Lägret arrangeras av Svenska Bangolfförbundet som har ledare på plats som leder aktiviteterna. Det brukar vara både massor av bangolf och en hel del andra aktiviteter. Klubben försöker också att ha ledare på plats. Föräldrar är välkomna att vara på plats. Föräldrar kan också välja att anmäla sig till lägret men får då betala sin egen anmälningsavgift. 

Familjefejd

Vi planerar för att i Vilsta arrangera Familjefejden där barn och vuxna från samma familj tävlar tillsammans! Träna på inför denna prestigefyllda aktivitet! 

Medlemskap

Som ungdom kostar det 150:- per kalenderår att vara medlem. Då ingår alla aktiviteter plus fritt spel i såväl Vilsta som Munktell Arenan. Sommartid blir du medlem direkt i kiosken i Vilsta. På vintern ordnar vi medlemskapet på någon av aktiviteterna. 

Flera aktiviteter  

Det blir säkerligen flera aktiviteter än dessa. Se här på hemsidan för mera information framöver. 

Återstartsstöd

Eskilstuna BGK har för 2022 beviljats återstartsstöd från både RF-SISU Sörmland och Svenska Bangolfförbundet. Det medför att vi kan erbjuda något fler aktiviteter till något lägre kostnad. 

Information

Frågor och information

Christian 073 – 734 98 55  eller This is a mailto link

Uppdaterad: 18 APR 2019 19:42 Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

   

 

webbgif RFSISU.gif

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Christian Eriksson, Tegelbruksgatan 26B 1101
63228 Eskilstuna

Besöksadress:
Vilstavägen 3
63228 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: info@eskilstunabango...

Se all info