Hoppa till sidans innehåll

Ungdom 2021


Utomhus i Vilsta 2021

Vi har ungdomskväll varje onsdag mellan 18.00 och 19.30. Då är våra ledare på plats och ger dig tips och trix. Utrustning finns alltid att låna! 

Dagläger

Vi arrangerar tre dagläger. Vi spelar i Vilsta. Varje gång avslutar vi med godistävlingen! Perfekt för nybörjare. OBS! Föranmälan - se kontaktuppgifter längst ned. Daglägret kostar 150:- och då ingår medlemsavgift och alltså fritt spel i Vilsta resten av säsongen. För medlemmar ingen avgift. 

Måndag 28/6   9.00-12.00

Fredag   2/7     9.00-12.00

Fredag   9/7     9.00-12.00

Spela när du vill - bli medlem

Du kan bli medlem direkt i kiosken, och spela obegränsat under våra ordinarie öppettider. Det kostar 150:- för hela säsongen, från första maj till sista öppetdag! Som ungdomsmedlem får du även tillgång till våra aktiviteter för ungdomar. De allra flesta är helt kostnadsfria. 

 

Utflykt till Örebro 22:a juli

Du får möjighet att spela på så kallade MOS-banor. Mera information här.

Föräldramatch 11 augusti

Onsdag 11 augusti blir det match mot föräldrarna istället för vanlig ungdomskväll. Vi inleder med att grilla hamburgare som klubben bjuder alla på. Hamburgare finns att avnjuta från 17.30 Syskon är självklart också välkomna. Om inte mamma och / eller pappa kan så går det självklart lika bra med till exempel en mormor eller en faster. Vi uppskattar om vi får en indikation i förväg på vilka som kommer! 

Tävling i Vilsta 29:e augusti

Söndag 29:e augusti är det nationell tävling i Vilsta. Det är, om man så önskar, ett perfekt tillfälle till att prova på hur det kan vara att spela tävling. Tävlingen spelas över två varv. Som ungdom kommer det på några av banorna att vara lätta hinder. Det kostar ingenting att vara med. Det är viktigt att ha på sig klubbkläder och vara förberedd på att vara utomhus oavsett väder. Om du vill vara med så behöver du säga till Bosse eller Christian senast på onsdagsträningen samma vecka. 

Tävlingen börjar 9.00. Det är svårt att på förhand veta exakt när ungdomarna kommer att spela sitt första varv då det beror på hur många som anmäler sig till tävlingen i de andra klasserna. Men det kommer att finnas starttider senast på lördagen för varv ett. Mellan de två varven är det en paus. Exakt hur lång pausen blir beror helt enkelt på hur många som spelar tävlingen. Om det är dåligt väder så bryts tävlingen tillfälligt och tar då längre tid. Efter att båda varven har spelats är det prisutdelning. 

På lördagen är det träning inför tävligen. Det betyder att de spelare som ska vara med på tävlingen kan vara på anläggningen och träna. Däremot är den stängd för alla andra, så det går till exempel inte att spela varv med förälder. Däremot kan förälder följa med och sköta protokoll. Någon gång under lördagen kommer vi att försöka att samla ihop de ungdomar som vill spela till att träna ett eller flera varv. Det är bra träning då man kan se flera av de andra spelarna som ska vara med.  

Inomhusdag i Uppsala

Vi planerar för att i oktober åka en dag till Uppsala och spela på deras inomhusanläggning. Dessa banor ser lite annorlunda ut än vad vi är vana vid och har konstgräs som underlag. Tanken är att åka tillsammans med ungdomar från annan förening. Alla föräldrar som vill kommer att ges möjlighet att följa med. På plats i Uppsala så kan man som förälder välja om man vill vara med och spela eller inte. Anläggningen ligger hyfsat centralt i Uppsala, bredvid idrottsplatsen Studenternas. 

Höstlövet i MunktellArenan

Under slutet av höstens lovvecka, vecka 44, så arrangerar Ungdomskommittén i Svenska Bangolfförbundet ett stort läger i MunktellArenan. Lägret brukar samla cirka 50 bangolfspelande ungdomar från hela Sverige. Enligt många är det höjdpunkten på hela bangolfåret! Utöver att bara spelal bangolf blir det också andra aktiviteter som bad och kanske pingis. Dessutom brukar det bli en del teori om olika ämnen. Lägret startar torsdag runt lunch och håller på till tidig eftermiddag på söndag. Räkna med heldagar fredag och lördag. 

För ungdomar som deltar regelbundet i våra aktiviteter så betalar vi lägeravgiften. Detta är ett läger med ungdomar från hela Sverige och det kräver sin organisation och planering. Det innebär att det är tidig anmälan. I skrivande stund finns ingen inbjudan men vanligtvis är det sista anmälan i slutet av september.  

Flera aktiviteter 

Det blir säkerligen flera aktiviteter än dessa. Se här på hemsidan för mera information framöver. 

Frågor och information

Christian 073 – 734 98 55  eller This is a mailto link

Uppdaterad: 18 APR 2019 19:42 Skribent: Christian Eriksson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Eskilstuna BGK - Bangolf
Christian Eriksson, Tegelbruksgatan 26B 1101
63228 Eskilstuna

Besöksadress:
Vilstavägen 3
63228 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016144198, 0737349855
E-post: info@eskilstunabango...

Se all info

Trädgårdsexperten021-149330 Västerås

 

 

Byggsmart

 

 

 Sigillet

 

 Mekonomen