Ungdom

Ungdomsträningar Onsdagar

Varje onsdag 18.00-19.30 är det ungdomsträningar. Maj-Augusti i Vilsta. September till april i Munktell. På plats finns erfarna ledare. Du kan prova på att spela utan kostnad. Undomsträningarna ingår i Bolljakten!


Ungdomsträning ibland på lördagar

Vissa lördagar kommer vi att försöka ha träning. Då är tiden 10.00-12.00. Dessa tillfällen skickar vi SMS om.


Höstlövet

Nu har inbjudan till Höstlövet kommit. Det är ett läger vecka 44. Det är anmälan senast 25:e september. Vi tar ut en avgift om 200:- per barn men resterande del av anmälningsavgiften står klubben för. Klubben kommer att ha Teija och Christian på plats som ledare men även andra lägerledare kommer att möta barnen.

EB-DM

Den första tävlingen inomhus i Munktellarenan blir EB-DM som spelas söndagen den 25:e september. Övriga tävlingsdatum kommer att publiceras runt 15:e september. Munktellarenan har en egen hemsida som ni finner på www.ebgs.net


Övriga tävlingar Munktell

9 oktober Filt Två varv

23 oktober EB Fyra varv

4 december Filt Två varv

11 december EB Fyra varv

Snöflingan

25-26 februari spelas Snöflingan. Det är tävling för ungdomar och juniorer. Man spelar i lag för sitt distrikt som i vårt fall är Mellansvenska. Spelplatsen är ännu inte bestämd.


Medlemskap

Som ungdom kostar det 150:- per kalenderår att vara medlem. Då ingår alla aktiviteter plus fritt spel i såväl Vilsta som Munktell Arenan. Sommartid blir du medlem direkt i kiosken i Vilsta. På vintern ordnar vi medlemskapet på någon av aktiviteterna.


Flera aktiviteter

Det blir säkerligen flera aktiviteter än dessa. Se här på hemsidan för mera information framöver.


Återstartsstöd

Eskilstuna BGK har för 2022 beviljats återstartsstöd från både RF-SISU Sörmland och Svenska Bangolfförbundet. Det medför att vi kan erbjuda något fler aktiviteter till något lägre kostnad.


Information

Frågor och information

Christian 073 – 734 98 55 eller medlem@eskilstunabangolf.se